06.03.2020, 13:37 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Kampen mod CS Gloria spilles uden tilskuere

Herning-Ikast Håndbolds EHF Cup kvartfinale mod CS Gloria bliver spillet uden tilskuere

English below

På baggrund af dagens anbefalinger fra myndighederne og Divisionsforeningen Håndbold bliver søndagens EHF Cup kvartfinale mod CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud afviklet uden tilskuere.

Der vil være adgang for pressen mod forudgående aftale.

Har du købt billet til kampen, kan du sende en mail til Lni@hihbold.dk for fuld refundering.

Vi beklager ulejligheden, og vi håber at se jer til kamp i IBF Arena en anden gang.

Nærmere information følger omkring de efterfølgende kampe.

English:

It has been decided that the upcoming match between Herning-Ikast Håndbold and CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud will be played without any spectators.

There will be allowed entrance for the press upon request.

If you have purchased tickets for the match on sunday, you can contact the club at Lni@hihbold.dk for a full refund.

We are sorry for the inconvenience this may cause but hope see you in IBF Arena at another time.

Further info on the upcoming matches will follow.