09.11.2020, 07:42 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Jessica Ryde fortsætter i Herning-Ikast i to sæsoner mere

Hun er i gang med sin tredje sæson for Herning-Ikast Håndbold, og har sammen med Sabine Englert sikret, at klubben har et af ligaens bedste målmandspar. Jessica Ryde sikrer med sin forlængelse, at det gode samarbejde fortsætter.

Jessica har siden sin ankomst til klubben vokset som målmand, og derfor er det også helt naturligt at hun indtager en central position på holdet, og at hun anses for en væsentlig faktor i klubbens fremtidige succes.

”Det er fantastisk Jessica har forlænget med endnu to år i Herning-Ikast Håndbold. Hun er netop udtaget til den svenske EM trup, hvilket bekræfter os i, at hun er en vi kan stole på, nu og i fremtiden. Pt står hun med samlet 44% over hele sæsonen, og er suverænt den keeper med den bedste redningsprocent lige pt. Det niveau håber vi på, hun kan holde i den resterende del af sæsonen, og naturligvis de kommende to sæsoner”, lyder det fra Herning-Ikast direktør, Daniel Grønhøj.

Jessica Ryde er også glad for den nye kontrakt, og fortæller at beslutningen var ret let, da hun i den grad føler sig hjemme i klubben, hvor hun også kan få sine sportslige ambitioner opfyldt.

”Det var egentligt ikke så svært, da vi begyndte at tale om fremtiden, fordi jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben. Her er et godt sammenhold, og vi har det godt med hinanden, både spillere og trænere, træningsmiljøet er godt og jeg kan mærke, at jeg hele tiden udvikler mig i den rigtige retning. Når jeg så samtidig kan få min sportslige ambitioner opfyldt, da klubben har som mål at være med i toppen og spille om medaljer, så var valget faktisk meget let, også selvom at jeg havde følere ude fra andre klubber. Her ved jeg, hvad jeg får, og det er jeg meget godt tilfreds med”, fortæller den svenske keeper, der snart tilslutter sig den svenske EM-trup.