04.01.2019, 10:00 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

Jessica Ryde forlænger med Herning-Ikast Håndbold

Svenske Jessica Ryde har sat sin signatur på en kontraktforlængelse

Den svenske målvogter, Jessica Ryde, har forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold. Jessica Ryde har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, som er gældende frem til 30. juni 2022.

Den 24-årige keeper kom til klubben før sidste sæson efter en jubelsæson i svenske H65 Höör, som netop var kåret til svenske mestre.

Jessica Ryde har brugt hendes første periode i Herning-Ikast Håndbold på tilvænning til såvel Danmark som spillestil og det at skulle være keeper i en af Danmarks største klubber.

Valget var nemt

-Det var et nemt valg eftersom, at det er et fantastisk hold og en fantastisk klub med et perfekt udviklingsmiljø med Sabine Englert som makker. Hun er virkelig god at sparre med til træning, i kamp og privat. Derudover er træningsmentaliteten og intensiteten meget høj i Herning-Ikast Håndbold og det passer perfekt til mine forventninger, slutter en glad Jessica Ryde.

Direktøren i Herning-Ikast Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen, er meget glad for svenskerens forlængelse.

-Hun er inde i en rivende udvikling og hendes samarbejde med veteranen Sabine Englert er sublimt. Hun arbejder knaldhårdt på hendes udvikling i alle facetter af keeperspillet, og vi har store forventninger til hendes fortsatte udvikling her i klubben, siger en glad HIH-direktør, Jakob Mølgaard Christensen.

-En keeperduo med Jessica Ryde og Sabine Englert er for Herning-Ikast Håndbold altafgørende for vores videre succes og vores erklærede mål ”Sammen mod toppen”, slutter Jakob Mølgaard Christensen.