15.05.2019, 10:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

HIH forlænger med forbilledlig stregkriger

“Hun går forrest med et engagement, som mange håndboldspillere kunne lære rigtig meget af.”

En flittig fighter fortsætter i Herning-Ikast Håndbold.

Klubben har indgået en ny aftale med Julie Gantzel Pedersen, der kom til HIH fra Ringkøbing Håndbold for knap to år siden. Stregspilleren er opvokset i Ikast og har derfor en helt særlig tilknytning til den midtjyske håndboldklub.

- Jeg er sindssygt glad for at være i Herning-Ikast Håndbold, og jeg er rigtig glad for nu at kunne fortsætte med at udleve min drøm her. Og så er jeg stolt over at spille i den by, jeg er vokset op i og på den måde at repræsentere dét, jeg altid har set som min klub, lyder det fra Julie Gantzel Pedersen, efter hun har sat sin signatur på en ny, toårig kontrakt med midtjyderne.

Også den stærke kultur og træningsmiljøet hos årets DM-finalister gjorde det let for den 25-årige streg at træffe beslutningen om at fortsætte, da tilbuddet kom.

- Vi har et sindssygt fedt træningsmiljø, hvor der bliver stillet krav fra både trænerne og medspillerne. Jeg er ikke den største stjerne på holdet, og det bliver jeg heller aldrig, så jeg er nødt til at gøre en ekstra indsats - præstere mit bedste både til træning og i kampe - for at kunne være med. Jeg kan mærke, at det flytter mig som håndboldspiller, og jeg synes, det er fantastisk at få lov at træne sammen med nogle af de allerbedste i verden. Desuden er det bare rigtig sjovt at spille håndbold, når man spiller med nogle piger, man er så glad for at være sammen med, siger Julie Gantzel Pedersen.

Forbilledlig indstilling
Også den kommende cheftræner glædes over forlængelsen, som betyder, at han i næste sæson råder over både Sarah Iversen, norske Vilde Ingeborg Johansen samt altså Julie Gantzel Pedersen til stregpladsen.

- Vi er glade for, at Julie har forlænget med os. Jeg ser nogle rigtig fine muligheder i at have tre stregspillere, og det giver god mening, da vi kommer til at spille mange kampe, fortæller Mathias Madsen, der overtager rorpinden denne sommer.

Den tidligere BSV-anfører og forsvarsklippe roser stregspillerens store engagement.

- Julie har udviklet sig rigtig meget over de seneste to sæsoner hos os, særligt i det defensive. Hun har et rigtig godt håndboldhoved og er med til at hjælpe især bagspillerne med sine screeninger, og i træningen er hun flittig og går forrest med et engagement og en forbilledlig fighter-indstilling, som betyder rigtig meget i min bog. Det er der mange håndboldspillere, som kunne lære rigtig, rigtig meget af, siger Mathias Madsen.

Den nye aftale mellem Julie Gantzel Pedersen og Herning-Ikast Håndbold løber til og med 30. juni 2021.