10.05.2019, 09:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Herning-Ikast Håndbold sætter seerrekorder

TV2 Sports mest sete kampe i sæsonen er HIH-kampe.

Herning-Ikast Håndbold ekspederede favoritterne fra Odense Håndbold ud af titelkampen onsdag den 1. maj, men det var ikke det eneste flotte resultat, klubben opnåede denne dag.

Med 136.000 seere slog enhjørningerne nemlig samtidig det hidtidigt højeste seertal for et opgør i HTH Ligaen i denne sæson, hvilket ligeledes havde midtjysk islæt. TV2 Sport målte, at 134.000 så med, da HIH tog imod Team Esbjerg i slutspillet i begyndelsen af april måned.

Det skaber glæde og tilfredshed i klubben, at så mange TV-seere følger med, når holdet spiller.

- Det er godt for vores eksponering, at mange mennesker har interesse i at se os spille, og det kunne jo tyde på, at de får en god oplevelse ud af vores kampe, når så mange ser med. Vi er glade for, at vi kan være en del af et godt TV-produkt for både vores samarbejdspartnere samt håndboldelskerne hjemme i stuerne, fortæller Simon Mølhede Hørdum, der er administrationschef i Herning-Ikast Håndbold.

Du kan dog også svinge omkring IBF Arena og se finale, for de hurtige kan fortsat nå at sikre sig en billet.