30.01.2019, 10:00 | Af: HIH | Foto: Vipers Kristiansand

Herning-Ikast Håndbold henter norsk profil

Den norske bagspiller Jeanett Kristiansen skifter til det midtjyske fra den kommende sæson

Herning-Ikast Håndbold har sikret sig et nyt navn til holdkortet fra sæsonen 2019/2020.

I oktober måned offentliggjorde Herning-Ikast Håndbold, at norske Vilde Ingeborg Johansen skifter til klubben. Nu kan endnu en nordmand føjes til det midtjyske holdkort, som i forvejen tæller flere norske navne.
Den 26-årige bagspiller Jeanett Kristiansen har skrevet under på en 2-årig aftale med Herning-Ikast Håndbold, hvor hun får sin første arbejdsdag den 1. juli 2019.

Den 178 centimeter høje venstre back kommer til klubben fra norske Vipers Kristiansand, hvor hun har haft sin daglige gang i snart tre sæsoner. Her er det blandt andet blevet til et norsk mesterskab, en pokaltitel samt en finaleplads i EHF Cuppen i forrige sæson.

Jeanett Kristiansen vil være med til at føre klubben helt til tops

-Jeg har hørt meget positivt om Danmark generelt og at ligaen er stærk. Mine forventninger til klubben er, at vi står sammen om vores fælles mål, og at vi alle forsøger at nå dem sammen. Jeg vil gøre alt for, at Herning-Ikast spiller med om medaljerne hvert år og holder sig i toppen af ligaen.

- Jeg valgte at skrive kontrakt med Herning-Ikast Håndbold fordi det trigger mig at være med til at bygge et tophold op. Det har jeg prøvet før og det giver mig meget motivation at være en del af.

-Herning-Ikast har ønsket mig til klubben i flere år, og jeg er meget smigret over, at de fortsat ønsker mig – de ved hvem jeg er og hvad jeg står for. Jeg har altid ønsket at rejse udenlands, og jeg føler nu, at tiden er inde til et skifte. Jeg har haft det fantastisk i Vipers, men nu er tiden inde for at prøve noget nyt i min karriere.

-Der er flere nordmænd på holdet, så integrationen på holdet og i klubben kommer til at glide nemt, og jeg glæder mig meget til at starte i Herning-Ikast Håndbold til sommer slutter Jeanett Kristiansen.

-Vi har fulgt Jeanett længe og kender hende både som spiller og som menneske, og jeg er umådelig stolt over, at vi sammen har fundet en løsning, hvor alt går op i en højere enhed.
Vi får i Jeanett en komplet tovejs spiller med store offensive og defensive kvaliteter og det ser vi som en klar styrkelse af vores kommende hold, slutter en meget glad direktør i Herning-Ikast Håndbold Jakob Mølgaard Christensen