19.04.2021, 00:52 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Hanstholm Køkken er ny hovedsponsor i Herning-Ikast Håndbold

Der er stadig et stykke tid til, at den nuværende sæson er ovre, men arbejdet frem mod den kommende sæson er i fuld gang på den kommercielle side, og vi har mange spændende aftaler på vej.

Vi er meget stolte over at kunne præsentere, at Hanstholm Køkken fra den kommende sæson indtræder i hovedsponsorgruppen (som i skrivende stund består af Danspin, Klimahuse og IBF) i klubben. Hanstholm Køkken der er etableret i 1968, er i dag ejet af Carsten B. Andersen, og har de seneste år ekspanderet kraftigt, så virksomheden nu har butikker i de fleste større danske byer, herunder også Herning, hvor butikken er placeret i Søndergade.

Hanstholm Køkken har i dag hovedsæde i Thisted, hvor fabrikken med godt 50 ansatte er placeret. Her producerer man køkkener der er skræddersyet til kunden, og hvor alt er lavet ud fra en høj faglig standard. Carsten B. Andersen fortæller, at han kan se mange ligheder mellem Hanstholm Køkken og Herning-Ikast Håndbold.

”Jeg ser Herning-Ikast som en klub, der passer godt til os i Hanstholm Køkken. Vi vil fremad, har klare målsætninger, se resultater, og det samme vil Herning-Ikast, så jeg er sikker på, at vi er et godt match. Vi kan se, at klubben får masser af eksponering på TV og i aviser, samtidig med at de har et stærkt erhvervsnetværk, så det har været en klar motivation for os at blive en del af, som vi kan drage nytte af både lokalt og nationalt”, fortæller Carsten B. Andersen.

Carsten fortæller samtidig, at han har fulgt klubben tæt og ofte kommer i IBF Arena, hvilket også har været med i overvejelserne omkring en aftale med klubben.

”Jeg synes det er vigtigt, at vi har en stærk håndboldklub i Midtjylland, og jeg har kommet meget i klubben gennem årene, så det er også en aftale med hjertet. Men selvfølgelig skal vi ikke være naive, så vi har da en klar forventning om, at vi kommercielt får en masse ud af samarbejdet”

Klubbens direktør, Daniel Grønhøj, er særdeles glad for den nye aftale med Hanstholm Køkken, og ser frem til samarbejdet fra den kommende sæson.

”Vi er rigtig glade for aftalen med Hanstholm Køkken, der viser, at klubben har et stærkt brand, der tiltrækker nationale firmaer. Det blåstempler det projekt vi har gang i. Jeg har haft et par rigtig gode møder med Carsten, og det er fornøjelse at en god dialog ender ud i en aftale, vi begge ser stor værdi i”

Aftalen med Hanstholm Køkken træder i kraft fra 1. juli og gælder frem til sommeren 2024.