30.10.2020, 09:21 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Grønhøj: Kæmpe boost til hele klubben

I onsdags sikrede Herning-Ikast Håndbold sig en plads i Final4, og dermed også at der skal spilles med om metal af den ene eller anden karat.

Det har været en på alle måder anderledes sæson indtil nu, hvor intet er som det plejer, ud over at der trods alt stadig bliver spillet helt normal håndbold inde på banen. Men rundt om, er der nok at forholde sig til, i en verden, hvor den ene restriktion afløser den anden.

Derfor var det også en forløsning, at vi kvalificerede os til Final4 i Santander Cup, og efter kampen tog vi en snak med klubbens direktør, Daniel Grønhøj, for lige at tage pulsen på klubbens tilstand lige nu.

"Sejren over Viborg og dermed en plads i Final4 er et kæmpe boost til hele klubben. Det betyder meget for os, at vi nu er sikret, at skulle spille med om medaljer. Nu kan vi stille endnu mere skarpt på ligaen, hvor vi også har ambitioner om at være med, hvor det er sjovt. Vi har som klub en klar ambition om, at vi skal være med i toppen, hvert år. Vi skal spille med om titler, det forventer vores sponsorer og fans, og det gør det alt andet lige også nemmere, at tiltrække spillere, hvis de kan se, at her er der ambitioner", fortæller Daniel Grønhøj.

Sponsormarkedet er i år et særdeles presset område, hvilket også mærkes i Herning-Ikast, men heldigvis er det stadig muligt at tiltrække nye sponsorer samtidig med, at de nuværende fastholdes, så Daniel Grønhøj ser, trods mørke skyer rundt omkring, lyst på tingene lige nu.

"Der er hele tiden nye udfordringer, nærmest hver uge, men jeg synes det ser bedre ud end frygtet og også bedre end håbet, så vi er på den rigtige side af stregen og følger den målsætning om, at komme ud i balance rent økonomisk. Det er et svært marked, men jeg synes vi har været gode til at navigere, så stor ros til hele organisationen, som virkelig gør et flot stykke arbejde, som er med til at sikre, at vi kan spille med i den sjove ende af ligaen"