28.07.2020, 13:01 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Enhjørningerne tilbage i kamp foran tilskuere

Der venter Herning-Ikast Håndbold fire træningskampe forud for sæsonens kommende ligaopstart

Træningen er allerede i fuld gang i IBF Arena, hvor der er fokus på, at få spillerne tilbage i håndboldform ovenpå coronanedlukningen. Snart får holdet dog også mulighed fo, at få afprøvet kampformen, når programmet byder på en række træningskampe forud for starten på HTH ligaen.

Allerede torsdag den 30. juli løber spillerne på banen, når de på hjemmebane i IBF Arena tager imod Borussia Dortmund kl. 16.30. Herefter venter yderligere tre træningskampe mod henholdsvis Randers HK, Team Esbjerg og Ringkøbing Håndbold i de følgende tre uger frem mod sæsonens første ligakamp på udebane mod Silkeborg-Voel KFUM tirsdag den 25. august kl. 20.00.

Holdets første gældende kamp spiller de tirsdag den 18. august kl. 20.15, når de møder AGF i den udsatte pokalkamp.

Herunder kan du se en oversigt over klubbens kommende træningskampe:

Modstander

Spillested

Torsdag d. 30/7

Borussia Dortmund

IBF Arena

Tirsdag d. 4/8

Randers HK

Arena Randers

Tirsdag d. 11/8

Team Esbjerg

Lalandia, Billund

Torsdag d. 20/8

Ringkøbing Håndbold

IBF Arena

Vigtigt i forhold til tilskuere

Kampene på hjemmebane vil være åbne for tilskuere, dog vil der grundet corona fortsat være begrænsning på, hvor mange tilskuere, der må lukkes ind til kampene. Ifølge myndighedernes retningslinjer kan der maksimalt tillades op til 500 personer til de enkelte kampe – inklusiv spillere, officials og ansatte.
Dette betyder, at der i IBF Arena, vil være adgang for 400 tilskuere til de to træningskampe på hjemmebane mod Borussia Dortmund og Ringkøbing Håndbold. Adgang til kampen er gratis og vil foregå efter først-til-mølle-princippet ved fremmøde.

Derudover henstiller klubben til, at man som tilskuer følger de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen om at sikre god håndhygiejne, god hosteetikette, begrænse den fysiske kontakt og at holde afstand.

Vedrørende adgang til udekampene, så henviser klubben til det pågældende hjemmeholds hjemmeside og øvrige informationskanaler for informationer.