07.10.2020, 20:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Emma Friis forlænger med to år

Hun er født og opvokset i Herning, og er nærmest opvokset i IBF Arena. Derfor var valget ikke så svært for Emma Friis, der nu har forlænget sin kontrakt, så den gælder i to sæsoner mere.

Hun er blot tyve år, men allerede en af de etablerede på Herning-Ikast-holdet, og i denne sæson er hun udset til, at få den primære spilletid på venstre fløj, og nu har hun så valgt at forlænge sin kontrakt med to år.

"Klubben og holdet betyder rigtig meget for mig, så jeg er rigtig glad for, at min fremtid nu er på plads. Jeg har spillet her i mange år, og føler at jeg er i et miljø, hvor jeg hele tiden udvikler mig, og hvor der er tillid til mig, så det har egentlig ikke været svært at sige ja til en kontraktforlængelse. Der har også været andre muligheder, som jeg har overvejet, men jeg er sikker på, at min udvikling som spiller har de bedste muligheder i Herning-Ikast", udtaler Emma Friis.

Også klubbens direktør, Daniel Grønhøj, er glad for forlængelsen med det unge stjernefrø, og han er overbevist om, at vi snart får Emma Friis at se på det danske lanshold.

"Det er fantastisk Emma har lyst til at blive i HIH, og det viser at vi har et godt og spændende projekt igang. Det har været nemme forhandlinger, forstået på den måde, at begge parter ville hinanden. Emma er en lokal pige, og på trods af hendes unge alder en rutineret profil i HIH. Vi tror på at Emma kan fortsætte de gode takter fra denne sæson, og kan hun fortsætte den flotte udvikling, så tror jeg personligt på, at hun bliver svær at komme udenom på A landsholdet i denne kontraktperiode".