06.07.2020, 14:12 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Camilla Fangel træder ind som barselsvikar for Sarah Iversen

Vender tilbage efter ni sæsoner

Gammel kærlighed ruster aldrig. Dette blev bekræftet, da Herning-Ikast Håndbold henvendte sig til 28-årige Camilla Fangel, og forhørte om hun kunne være stand in i den kommende sæson, hvor landsholdsstregspilleren Sarah Iversen er blevet gravid med nedkomsttermin midt i januar. Svaret fra den tidligere Hammerum-pige, der nu bor i Herning, var et rungende ja.

Hun har spillet i IFS, Ikast Håndbold og FC Midtjylland fra hun var 12 til hun var 19, og var bl.a. med til at blive dansk U18-mester.

Efter en god karriere i Roskilde, Nykøbing, SK Århus, og Silkeborg/Voel. Her besluttede Camilla Fangel sig egentlig for at slutte som aktiv inden sidste sæson, og satse på sin civile karriere i Jyske Bank, men håndboldafsavnet blev hurtigt for stort, hvorfor hun i fjor genoptog karrieren i Ringkøbing.

Her var det planen, at hun skulle fortsætte i den kommende sæson, indtil hun fik kontakten fra HIH.

-Det de fantastisk, at vi i nøden kunne finde hjælpen i eget pastorat, og så oven i købet en spiller som er udviklet i vores eget system, siger salgs- og sportsdirektør i HIH Daniel Grønhøj.

-Jeg har fulgt hende tæt i syv-otte år, og alle i miljøet ved, at det er en dygtig forsvarspiller, som modstanderne slår sig på, og ikke kan lide kontakt med, siger Daniel Grønhøj.

Mange god minder

-Først og fremmest er jeg rigtig glad på Mark og Sarah’s vegne.

Jeg er også glad for, at jeg kan hjælpe holdet og klubben i en lidt vanskelig situation, siger Camilla Fangel i en kommentar til det overrumplende klubskifte.

-Vi har været i stand til at lave en fleksibel aftale, som gør det muligt for mig at kombinere mit fuldtidsarbejde i Jyske Bank med håndbold på topplan.

-Det føles næsten helt symbolsk, at jeg ender dér, hvor det hele for alvor startede. Jeg har utrolig mange gode minder fra min tid som ungdomsspiller i klubben og håber på endnu flere i den kommende sæson, siger Camilla Fangel, som trådte sin første håndboldsko i samarbejdsklubben Hauge.

-Jeg glæder mig meget til at komme til en topprofessionel klub med så mange dygtige spillere og være en del af rigtig mange sjove kampe både i ligaen og i europæisk sammenhæng, slutter Camilla Fangel.