20.11.2020, 08:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Anders Friis forlænger med to år

Anders Friis er i gang med sin anden sæson i klubben, og samarbejdet mellem ham og Herning-Ikast Håndbold er så godt, at der allerede er forlænget for yderligere to år.

Anders Friis tiltrådte sidste sæson som assistenttræner, hvor han samarbejdede med den daværende træner, Mathias Madsen, der nu er i Ribe-Esbjerg. Det nye samarbejde med Kasper Christensen der tiltrådte op til denne sæson er så godt, at der ikke var nogen tvivl hos Anders, da snakken faldt på en forlængelse.

"Jeg har fået et rigtig godt forhold til Kasper, og synes virkelig at han er en dygtig og sympatisk træner, som jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med. Jeg er i det hele taget meget glad for at være i klubben, som passer godt til mig. Der er ambitioner om at være med i toppen og jeg nyder at arbejde sammen med spillerne, samtidig med, at det også passer godt sammen med mit arbejde på ISI og mit privatliv, så i min verden er det et perfekt match", udtaler Anders Friis.

Direktør i Herning-Ikast Håndbold er glad for, at det er lykkedes at forlænge med Anders Friis, og ser frem til det videre samarbejde med assistenttræneren.

"Det har ikke været en svær beslutning at forlænge samarbejdet. Kasper og Anders har et rigtig godt samarbejde til daglig, hvor de har fundet hinanden rigtig godt både på og udenfor banen. I truppen er er Anders også vellidt, og der er mange som har håbet på Anders også skulle fortsætte. Udover over at Anders er en meget dygtig håndboldtræner, så er Anders via sit arbejde på ISI en meget vellidt mand i hele miljøet omkring Campus Ikast, hvilket også har en stor værdi for Herning-Ikast Håndbold. Anders er i den grad holdets og klubbens mand, og det er en fornøjelse han er at finde i HIH i de kommende 2 sæsoner".