28.09.2020, 11:34 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

300 har købt billet til håndboldjubilæum

Selvom om tilmeldingsfristen først er om halvanden måned er der allerede tilmeldt 300 personer til IFS’ håndbolds 50 års jubilæumsfest, som efter planen afvikles den 30. januar næste år.

-Da vi oprindeligt planlagde datoen var det med en forventning om, at vi var blevet coronapandemien kvit, når vi skrev 2021, men sådan ser det jo desværre ikke ud til at gå, siger Bo Jensen, der er medlem af jubilæumskomiteen.

Man håber stadig på, at kunne holde fast i datoen, men udvalget, der var sammen i sidste uge, har besluttet at reducere deltagerantallet til gallafesten på ISI lørdag aften til 450. -Vi kan sagtens risikerer, at der til den tid er forsamlingsforbud på måske 500 personer, og derfor har vi nu i første omgang begrænset gæstelisten til 450, da der også skal være plads til serverings- og barpersonale og ikke mindst de folk, der skal underholde, siger Bo Jensen, der dog også er klar over, at man kan risikere, at arrangementet ikke kan gennemføres. – Vi holder kun fest, hvis det kan ske på ordentlig, sjov og  forsvarlig vis – Ellers udsætter vi det til januar 2022, og det håber og tror jeg på, at vi kan få både TV2 og DHF med på, siger Bo Jensen.

Festen på ISI er afslutningen på en jubilæumsdag, der starter med reception i Handelsbanen Lounge, forud for ligakampen Herning-Ikast vs. Viborg HK.

-Vi er særdeles positivt overraskede over den tilslutning vi har oplevet. Ikke mindst fra tidligere udenlandske spillere. Bl. a. den polske målmand Antoni Parecki, der nu er håndboldtræner i Gdynia. Og der er ligeledes tilmelding fra Gro Hammerseng fra Norge og Kristina Jönsson fra Sverige, der begge tager ikke så få landsmænd med sig til fest i Ikast.

Tilmelding foregår via HIH’s hjemmeside eller på www.ifshaandbold50.dk, og af sitet fremgår alle navne på deltagerne. På listen er også en række af tidligere cheftrænere og bestyrelsesmedlemmer gennem tiderne.